+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Coach

caroline van dijk

“Er is er maar één die jouw leven kan leiden en dat ben jij! Hoe mooi dus dat je simpelweg door de regie te nemen je eigen koers kunt varen op weg naar jouw doelen.” aldus Caroline, gecertificeerd coach (CPCC).

Wil je effectiever zijn in je communicatie, meer halen uit je samenwerking met anderen of jezelf beter kunnen presenteren? Snak je naar verandering in je leven, je werk of je relaties? Ben je op zoek naar je talenten, je kwaliteiten, je passies?

 Caroline brengt met haar ruime ervaring in televisieproductie en –management in haar coaching en training een energieke en doelgerichte no-nonsense aanpak mee. Ze werkt samen met jou om het beste uit jezelf te halen en de obstakels, die je op weg naar je doelen tegenkomt, te tackelen.

 Caroline coacht o.a. producers, (eind)redacteuren, samenstellers, en presentatoren. Maar ook mensen buiten de media zijn natuurlijk meer dan welkom! “Spring met de juiste mindset op je regisseursstoel. Moet je eens zien wat voor impact je dan óók op anderen hebt!”

Vraag informatie aan
over de coaching

2 of the Guys

Mediapark Hilversum
Mart Smeetslaan 6

035 677 71 60

info@2oftheguys.nl

1 + 6 =