Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 250,00

Presenteren: Het monster met de gouden ogen.

Deze online training van Machteld Kooij is voor iedereen die wel eens als spreker in de spotlights staat. Voor jou dus!

Deze online training vereist geen voorkennis, alleen een dosis nieuwsgierigheid naar de trucs van professioneel presenteren. Na deze online training durf je meer zichtbaar te zijn. Dit levert je waardering en erkenning op. Je vergroot je zelfvertrouwen en toont je expertstatus.

Spreken is vaak heel spannend en niemand wil afgaan voor een groep of op camera. Wat doe je als je door de zenuwen je tekst vergeet of als er in een online meeting lastige vragen worden gesteld waar je zo gauw het antwoord niet op hebt? Of je je nu richt op een live publiek of op een virtuele groep kijkers, met behulp van deze training bereid je je optimaal voor en laat je in het vervolg op professionele wijze van je horen. 

Versla het monster met de gouden ogen. Volg deze online training die bestaat uit 5 afleveringen, en die afleveringen bestaan uit een aantal video’s waarin Machteld Kooij je op haar eigen bevlogen wijze de theorie uitlegt. Er zijn veel oefeningen die je kunt doen om het presenteren jezelf helemaal eigen te maken. Ieder deel wordt afgesloten met een interview door Mevrouw van Santen, die Machteld het vuur aan de schenen legt met kritische vragen over het presenteren en optreden in de media.

Naast deze online training verscheen bij uitgeverij van Duuren Management het boek ‘Het monster met de gouden ogen, presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights’. Boek en online training vullen elkaar aan maar zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Vanaf het MediaPark in Hilversum, waar Machteld al zoveel presentatoren heeft getraind, geeft ze jou de juiste bagage mee om met zelfvertrouwen te kunnen stralen. Het boek “Het monster met de gouden ogen” is via deze link te bestellen

 

Veel succes en plezier!