+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Creative productions

stories, stories, stories

Contentmarketing en videostrategie.

=

Consultancy

=

Storytelling

=

Productie

Storytelling is key. Altijd!

De communicatiewensen – en behoeften van bedrijven en organisaties liggen enorm uiteen; gaat het om externe communicatie, intern kennis delen, marketing? Welk verhaal wil je als organisatie vertellen? Sluit het aan bij de kernwaarden?
Maar ook: wat is het karakter van de content? Wervend. Informerend. Amuserend. En wie is de doelgroep? 

Wij starten altijd met een workshop storytelling en een brainstorm over de kern van het merk als vertrekpunt. We zullen nooit een gestandaardiseerd of vooropgesteld format op een productie leggen maarzoeken altijd, vanuit oprechte betrokkenheid en interesse, naar het verhaal achter de opdracht door goed te luisteren en precies te begrijpen wat het doel en de bedoeling is.

 

‘Het fijne in de samenwerking met Katinka is dat zij vanaf het begin tot het einde van het werkproces altijd voor ons klaarstaat. Haar manier van communiceren is open, eerlijk en transparant en ze reageert snel op onze telefoontjes, apps en e-mails.  Ze blijft dicht bij wat wij willen door te luisteren vanuit het referentiekader van ons als klant. Tijdens de filmdag neemt ze op vriendelijke, duidelijke wijze de regie. Daarmee schept ze een veilige omgeving voor de deelnemers. Dankzij haar professionele en deskundige aanpak is een erg mooi product tot stand gekomen. Daar waren alle betrokkenen het unaniem over eens’.

Patricia te Braak, Han Baeten, Ingrid Peters

Opdrachtgevers De Kracht Van Groepswerk

Een wervende opdracht-film waarin door middel van storytelling, zowel tekstueel als visueel, het belang van groepswerk breder op de kaart wordt gezet.

release november 2019

Een korte clip over het leuke aan werken bij de Alliantie voor website en sociale media. Een kijkje in de organisatie met testimonials van stagiair tot directeur. 

TV /online

 

Met een jarenlange achtergrond in TV productie en -regie in verschillende genres ligt bij ons de lat hoog.

Wij produceren hoogwaardige content met een unieke invalshoek. Gedragen door verhalen die je treffen. Gepresenteerd en gemaakt door mensen die te allen tijde geloofwaardig en oprecht zijn.

 

=

Formatontwikkeling

Het leukste aan dit vak blijft natuurlijk het ontwikkelen van nieuwe formats. Het brainstormen, het vormgeven van losse ideeën en dit samenbrengen tot een uniek en nieuw concept. Dat doen wij als 2 of the Guys alleen, maar dat doen wij ook in co-creatie met andere producenten, makers én presentatoren. Afhankelijk van de behoefte ontwikkelen we mee of ontwikkelen we door. 

=

Productie

Wij produceren volledige producties – van de opstart tijdens de eerste redactievergadering tot en met de uitzending. Uiteraard produceren we onze eigen producties maar we nemen omroepen en collega-producenten ook werk uit handen door de productie voor hen te doen.

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12