+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

E-learning

e-learning

Het maken van online learning content is dat dat wij al lang, graag en heel goed doen!

Wij maken tutorials voor de NOS en NPO, Quizzen voor de regionale omroepen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis, talkshows voor het Zorg Instituut Nederland, explainers voor de NVJ, interactieve video voor de Alliantie en Persveilig, reportageseries op locatie voor de Stichting Democratie & Media en greenscreen studio opnamesvoor Kennis Centrum Sport en Bewegen…

Wat we ook maken en voor wie; wij pakken online learning op zoals we een televisieproductie oppakken: het moet professioneel gemaakt worden en mooi zijn om naar te kijken. Production value is bij ons erg belangrijk.

Met online learnings die door ons geproduceerd worden bied je jouw medewerkers online learning aan die met plezier gevolgd wordt en die voor 100% past bij jullie inhoud, bedrijfscultuur en tone of voice.

 

Zoveel learnings, zoveel vormen

De vormen om e-learning in te maken zijn nét zo divers als de formats die gekozen kunnen worden voor televisieprogramma’s. Telkens vragen we ons af voor welke doelgroep en met welk doel we de e-learning maken, én wat het verhaal is dat verteld moet worden.

In het kader hiernaast zie je onze showreel uit 2018 en een infographic die we voor de NVJ maakten eind 2019. 

 

Werkwijze

Voor de ontwikkeling en productie van e-learning volgen we het volgende stappenplan

1.
Voortraject

2.
Ontwikkelfase

3.
Scriptfase

4.
Productiefase

5.
Postproductie

6.
Oplevering

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12