+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

E-learning

e-learning; de meest innovatieve leervorm voor jouw organisatie

Uit onderzoek blijkt dat e-learning intussen net zo succesvol is als contact onderwijs.
e-Learning is een hele effectieve manier om medewerkers nieuwe skills te bieden en hun doelen en ambities te steunen. Natuurlijk met vakgerichte training, maar ook door hen nieuwe inzichten en inspiratie te bieden, of door het op een luchtige manier bespreekbaar maken van ingewikkelde onderwerpen.

Met onze ervaring in het maken van educatieve televisie combineren we het beste van 2 werelden. Wij maken gedegen educatieve producties en combineren die met de kennis van mooie en aansprekende televisie maken! Deelnemers bekijken de content en interacteren met de leerstof in hun eigen omgeving, in hun eigen tempo, meetbaar en toetsbaar.

Naast (interactieve) video maken animaties, quizzen, microlearnings, tutorials, 360, AR en VR ons aanbod aantrekkelijk en afwisselend.

 

E-learning een geweldig hulpmiddel bij

=

het scholen van (nieuwe) medewerkers of retailers

=

informeren over nieuwe producten en processen

=

enthousiasmeren en inspireren

=

het bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen

Diverse vormen

De vormen om e-learning in te maken is nét zo divers als de formats die gekozen kunnen worden voor televisieprogramma’s. Telkens vragen we ons af voor welke doelgroep en met welk doel we de e-learning maken, en wat het verhaal is dat verteld moet worden.

Zo produceren we momenteel een quiz en diverse tutorials voor de NOS, maken we een 1-camera reportage op locatie ten behoeve van retailers van een voedingssupplementen fabrikant, ontwikkelen we e-learning voor gebruik in ontwikkelingslanden en buigen we ons over een learning in Virtual Reality voor een grote beveiliger.

Onderwijskundig 100% kloppend

Uiteraard moet het onderwijskundig honderd procent kloppen. Naast onze eigen ervaring hierin werken wij met diverse freelance onderwijskundigen zodat gedegen leerpaden gegarandeerd zijn.  Maar e-learning moet, vinden wij, vooral een feestje zijn om naar te kijken door krachtige presentatie, prachtig gefilmde beelden, een pakkend montageritme en perfecte audio. En dát is precies wat wij maken.

Andere insteek

Vanuit onze achtergrond in het maken van mooie, educatieve en aansprekende televisieprogramma’s kiezen wij een iets andere insteek voor de productie van online learning; het moet vooral fijn zijn om naar te kijken!

Werkwijze

Voor de ontwikkeling en productie van e-learning volgen we het volgende stappenplan

1.
Voortraject

2.
Ontwikkelfase

3.
Scriptfase

4.
Productiefase

5.
Postproductie

6.
Oplevering

Online Academie Trainersburo

In onze eigen online academie geven experts en mediaprofessionals inspirerende videolessen op hun eigen vakgebied aan de hand van praktijkgerichte cases aangevuld met gerichte vragen en opdrachten. Breid je kennis uit en geef je carrière een boost zodat ook jij getraind wordt tot mediaprofessional.

klik hier om naar de online academie te gaan.

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

Katinka Wals

Mediapark | Mart Smeetslaan 6
1217 ZE  Hilversum

035 677 71 60

8 + 7 =