+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

E-learning

e-learning; de meest innovatieve leervorm voor jouw organisatie

Uit onderzoek blijkt dat e-learning intussen net zo succesvol is als contact onderwijs.
e-Learning is een hele effectieve manier om medewerkers nieuwe skills te bieden en hun doelen en ambities te steunen. Natuurlijk met vakgerichte training, maar ook door hen nieuwe inzichten en inspiratie te bieden, of door het op een luchtige manier bespreekbaar maken van ingewikkelde onderwerpen.

Met onze ervaring in het maken van educatieve televisie combineren we het beste van 2 werelden. Wij maken gedegen educatieve producties en combineren die met de kennis van mooie en aansprekende televisie maken! Deelnemers bekijken de content en interacteren met de leerstof in hun eigen omgeving, in hun eigen tempo, meetbaar en toetsbaar.

Naast (interactieve) video maken animaties, quizzen, microlearnings, tutorials, 360, AR en VR ons aanbod aantrekkelijk en afwisselend.

 

E-learning een geweldig hulpmiddel bij

=

het scholen van (nieuwe) medewerkers of retailers

=

informeren over nieuwe producten en processen

=

enthousiasmeren en inspireren

=

het bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen

Zoveel learnings, zoveel vormen 

De vormen om e-learning in te maken zijn nét zo divers als de formats die gekozen kunnen worden voor televisieprogramma’s. Telkens vragen we ons af voor welke doelgroep en met welk doel we de e-learning maken, én wat het verhaal is dat verteld moet worden.
Zo produceren we momenteel een quiz en diverse tutorials voor de NOS, maken we een vakinhoudelijke 1-camera reportage op locatie, maken we infographics voor een vakbond en  buigen we ons over een interactief magazine over duurzame inzetbaarheid.


In het kader hiernaast zie je onze showreel uit 2018 en een infographic die we voor de NVJ maakten eind 2019. 

Onderwijskundig 100% kloppend

Uiteraard moet een e-learning onderwijskundig kloppen. Naast onze eigen ervaring hierin werken wij met diverse freelance onderwijskundigen zodat gedegen leerpaden gegarandeerd zijn.  Maar e-learning moet, vinden wij, vooral een feestje zijn om naar te kijken door storytelling, krachtige presentatie, prachtig gefilmde beelden, en perfecte audio. En dát is precies wat wij maken.

Werkwijze

Voor de ontwikkeling en productie van e-learning volgen we het volgende stappenplan

1.
Voortraject

2.
Ontwikkelfase

3.
Scriptfase

4.
Productiefase

5.
Postproductie

6.
Oplevering

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12