+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Training / workshop

Elvira van Noort

Elvira is een manusje-van-alles-met-een-mastertitel, op het gebied van online journalistiek. Trainingen in social media – van het opzetten en beheren van professionele accounts tot research en het maken van een strategie – community management, webteksten schrijven, WordPress bloggen, multimediaal publiceren, crossmediaal denken – kom maar op!

Elvira heeft 10 jaar onderwijs- en trainingservaring in Nederland en Afrika en werkt daarnaast via haar onderneming EvN Media als online researcher, community manager en journalist. Elvira is een CRKBO geregistreerd docent.

Trainingen van Elvira

Laat sociale media vóór je werken, niet tegen je!

Als journalist, redacteur, editor of redactie wil je niet het gevoel hebben dat je achterloopt. Je wil op sociale media kunnen laten zien dat je op de hoogte bent van internationaal, nationaal én lokaal nieuws. Je wil op een laagdrempelige manier in contact blijven met je doelgroep en zelfs betrokkenheid tonen. Maar most of all je wil dat jouw artikelen, foto’s en multimedia bekeken worden: het is immers het aantal *clicks*, *hits* en *likes* dat telt voor marketing en management!

De training kan simpel. De training kan uitdagend. We kunnen beginnen met accounts aanmaken en beheren. We kunnen research doen via sociale media. Of een strategie uitdenken en uitzetten. Een training van Elvira is sowieso hands-on want je leert het het beste door het gewoon te doen!

Er is 1 ding zeker. Na de training kan je sociale media professioneel en doelgericht inzetten.

Easy-peasy community management

En dan is er dat moment: je sociale media accounts boeren goed en je hebt een trouwe following van fans, gebruikers en lezers die je graag (tevreden) wilt houden. Binnen een community kan je research doen, crowdsourcen, allerlei tests en polls doen en jouw brand bereik vergroten.

Leer in deze training wat een community eigenlijk is, hoe je er eentje maakt en hoe je ‘m vervolgens onderhoudt. Uiteraard houden we rekening met jouw strategische wensen, want waarom heb je een community? Vergis je niet: er gaat flink wat tijd inzitten (moderatie, webcare en het daadwerkelijke ‘community management’) dus ook hier geldt ‘laat de community vóór je werken, niet tegen je’!

A-B-C’tje in Online publiceren en LinkedIn

Ben jij (gedwongen) ZZP’er en wil je jezelf online profileren? Dat kan snel en makkelijk met een eigen website en professioneel LinkedIn profiel. Nou ja, het is vooral snel en makkelijk als je deze training volgt!

We beginnen bij de A van ‘account’ – die maak je aan op het welbekende WordPress publicatie platform. Daar kan je veel meer dan bloggen alleen, het is een volledig Content Management Systeem waarmee je makkelijk multimedia online kan publiceren.

We gaan webteksten schrijven met pakkende headlines en je leert over tags, categories en het aanmaken van een menu. En meer: multimedia publiceren, een beetje SEO en Google Analytics en we voegen je sociale media toe. Onder die sociale media valt ook je LinkedIn account.

Wederom is de training volledig hands-on. En nog mooier: na afloop van de training ben ik beschikbaar voor feedback (face-to-face of via Skype) naarmate je website en profiel groeien.

Vraag informatie aan
over de training(en)

2 of the Guys

Mediapark Hilversum
Mart Smeetslaan 6

035 677 71 60

info@2oftheguys.nl

13 + 6 =