Productieburo

Evenementen

Word je al zenuwachtig bij de gedachte aan wat er allemaal nog moet gebeuren voor het komende event. Of wil je gewoon wel eens iets anders dan obligate sprekers of lange rijen aan prijzen en uitreikers?

Met onze ervaring en enorme netwerk maken we op professionele wijze een succes van jullie event. We denken mee over een sprankelende aanpak en kunnen de productie van A tot Z uit handen nemen. Hoeft niet, kan wel. In goed overleg bedenken we een line-up, produceren we gasten en zorgen we dat álle neuzen dezelfde kant op staan.

We hebben ruime ervaring in evenementen, zo produceert 2 of the guys al voor het vijfde jaar achtereen de Award ceremonie van het Film by the Sea festival in Vlissingen, produceerden we o.a. het Stoptoberhuis en hebben we net, op 7 oktober,  met groot succes de Wageningen Experience Day in opdracht van Wageningen University and Research georganiseerd. Ruim 2000 alumni en medewerkers genoten van een divers programma voor jong en oud. 

WUR – Wageningen Experience Day 2023

Film by the Sea – Award ceremony

Wat zeggen onze klanten…

De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

Michael Wesslink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

Deelnemer radioregie training | Open training

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

2 + 10 =