+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 09/12/2021
9:30 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Tijdens deze training Camerajournalistiek worden de deelnemers getraind in het volledig zelfstandig maken van een videoreportage. De cursisten leren hoe een videoverhaal inhoudelijk wordt voorbereid, hoe ze de videocamera moeten bedienen, en welke opnames nodig zijn om het verhaal in een video te vertellen. Voor de cursus is ervaring met video meegenomen, maar geen vereiste. De training wordt gegeven volgens het learning-by-doing principe. Het bestaat voor een deel uit theorie en door praktische oefeningen tijdens de trainingsdag op locatie.
Deze training is inclusief toegang tot de online cursussen Camjo voor Beginners en Camjo voor de Gevorderden in de Online Academie van Trainersburo.

Deze training wordt gegeven door videojournalist Peter Brinkman. Hij startte zijn carrière als verslaggever bij TV Rijnmond. Als eindredacteur van het eerste uur is hij mede verantwoordelijk voor het succes van “Hart van Nederland”. Inmiddels heeft Peter alweer enige jaren zijn eigen productiebedrijf Karakter.tv. Daarnaast heeft hij, last but not least, de afgelopen jaren honderden, ook internationale, cursisten getraind in het camjovak.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.
De training duurt 1 dag en de kosten bedragen € 550,– per persoon excl. BTW inclusief verblijfskosten, een uitgebreide reader en faciliteiten.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.