Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/2oftheguys.nl/public_html/wp-content/plugins/selective-synchronization/includes/class-eb-select-get-plugin-data.php on line 142
Driedaagse productiecursus op 21 en 28 september en 5 oktober 2021 | 2 of the Guys
+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/09/2021 - 05/10/2021
9:30 am - 4:30 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Driedaagse productiecursus

Deze cursus is voor ervaren productie-assistenten en assistent producers die de stap naar zelfstandig producer willen gaan maken.
Voorafgaand aan de trainingsdagen ontvangt de deelnemer een Belbintest.

Dag 1 – plannen is de basis
Wie is de producer? Welke karaktereigenschappen helpen bij dit beroep en welke zeker niet? We kijken kort naar de ingevulde Belbin’s maar trekken nog geen conclusies.
We doen een aantal verrassende oefeningen in samenwerken en we buigen ons over de planning van het totale productieproces.
Wat zijn de verschillende fases van produceren?
Welke genres zijn er (ieder met zijn eigen eigenaardigheden)?
Voor welke platforms, cross mediaal, multimediaal en/of interactief, produceren we?
Wat zijn de functies en de verantwoordelijkheden binnen de teams?

We zetten een uitgebreide brown paper sessie op, waarbij de verschillende platforms, afdelingen en disciplines op één tijdlijn worden gezet. Zo krijgt de deelnemer inzicht in het belang van de verschillende samenwerkingsvormen en de flow van een project.

Dag 2 – begroten
Als producer ben je de logistieke en zakelijke spil van een project of productie. Op dag 1 hebben we ons vooral bezig gehouden met planning en dat is de basis van elke begroting. Hoe maakt je een goede begroting; the do’s and dont’s.
Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn:
Derde geldstromen en subsidies
De fondsen
Commissariaat | Wat mag wel en niet van het Commissariaat van de Media

Ook kijken we naar contracten, overeenkomsten, licenties en andere formulieren.
Wat dient waarvoor? Welke zijn good-to-have en welke need-to-have?

Dag 3 – onderhandelen
Auteursrecht | mag er dan helemaal niks meer? We doen een kleine quiz. En… de winnaar kan het niet worden maar wel krijgen; advocaat.
Nu we helemaal bomvol zitten met alle inhoudelijke kennis komt het tijdens het produceren in de praktijk vooral aan op je skills als onderhandelaar. Want dat doe je als producer de hele dag. Overal. Met iedereen.
Een top trainingsacteur komt met bijzondere cases waar je je helemaal in kunt uitleven. En als je wilt is natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng van een situatie die je mogelijk in een veilige omgeving nog eens wilt uitproberen.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Deze training wordt gegeven door Katinka Wals, de eigenaar van 2 Of the Guys Trainersburo. Ze schrijft, produceert en regisseert voor corporate filmproducties en geeft les aan o.a. de HvA op het gebied van videoproductie en storytelling, ontwikkelt onboarding trajecten en geeft, als het even kan (want een privé ‘goed doel’) les in Tanzania en Zambia aan studenten van filmscholen.

De kosten van deze driedaagse cursus zijn € 975,– excl. BTW per persoon

Reserveringen

Reservering voor 1 plek binnen de productiecursus

€1.179,80