+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 01/12/2022 - 15/12/2022
9:30 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


De training Effectief Leidinggeven is speciaal voor deelnemers die beginnend leidinggevend zijn binnen een omroep, productiehuis of facilitair bedrijf. Deze training wordt extreem hoog gewaardeerd door deelnemers, juist doordat er veel ruimte is om dingen uit te proberen. Je brengt de theorie al tijdens de training in de praktijk. De uitrdrukking ‘al doende leert men’ is op deze training absoluut van toepassing.

De volgende thema’s komen uitgebreid aan de orde.
– Invloedstijlen “Hoe oefen ik invloed uit en hoe zorg ik voor impact?”
– Werken vanuit kracht in plaats van macht
– Stijlen van effectief leidinggeven
– Resultaatgericht aansturen
– Persoonlijke effectiviteit en Persoonlijke “valkuilen”
– Effectief Communiceren
– “Moedige gesprekken” oefenen met een acteur
– Uitwisselen van eigen ervaringen en bevindingen
– Opstellen persoonlijk ontwikkelplan

Op de tweede dag (15 december) worden verschillende situaties, uit eigen praktijk, geoefend met een acteur. De deelnemers ontvangen gedurende de training hand-outs, readers en oefeningen met betrekking tot de behandelde onderwerpen. Deze ontvangen zij ook digitaal.

De training wordt gegeven door Titus Krijt, een ervaren trainer/coach.  Over zijn manier van training geven zegt hij: ‘Iedere groep is anders, iedere coachee is anders, iedere vraag is weer net iets anders. Daar houd ik van: geen standaard oplossing of pad dat bewandeld moet worden naar succes, maar echt luisteren naar wat er nodig is en zo de vraag achter de vraag ontdekken. Dit houdt in dat ik niet direct geef waar mensen om vragen maar dat we samen gaan ontdekken wat er nodig is. Vanuit deze zienswijze mensen bewust maken van het gedrag dat hun ontwikkeling in de weg staat en die ontwikkeling juist stimuleert.’

Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De training duurt 2 dagen en de kosten bedragen € 1.175,– per persoon excl. BTW.

Reserveringen

Tickets

€1.421,75

Registratiegegevens