+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2022
9:30 am - 4:30 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Interviewen is meer dan het stellen van een paar vragen. Een goed interview is een gesprek dat echt ergens over gaat. Dat iets onthult of dat kijkers of luisteraars ontroert. Het is een hele klus om dat voor elkaar te krijgen maar door een goede voorbereiding kom je al een heel eind. Oefening baart kunst. Het begint allemaal met nieuwsgierigheid en interesse voor die ander. Want dat maakt interviewen spannend en leuk. Het geeft je de mogelijkheid om in iemands hoofd te kruipen, om nieuwe werelden te ontdekken en te vragen wat je echt wilt weten.

We gaan in op de voorbereiding van het interview, de belangrijkste aspecten voor jou als interviewer en lichaamstaal. Wat houdt je tegen om bepaalde vragen NIET te stellen? Een must-do training voor iedere programmamaker die betere (voor)gesprekken en interviews wil kunnen houden.

Deze training wordt gegeven door Marjolein Dekkers. Zij heeft gewerkt als presentator op Radio 1 en was producer, redacteur en eindredacteur voor Veronica, BNN en Omroep MAX. Bij die laatste omroep was ze van 2010 tot 2020 als Hoofd Radio verantwoordelijk voor alle MAX-radioprogramma’s op NPO Radio 1, 4, 5 en 6.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De training duurt 1 dag en de kosten bedragen € 450,– per persoon excl. BTW.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.