Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2023
13:00 - 17:00

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Workshop: Zo komt de redactie in een flow! De training over journalistiek leiderschap!

Geen vergaderingen waar niks uitkomt, geen halfzachte ideeën van je redacteuren meer en geen blikken meer naar jou om te vragen wat er moet gebeuren. Als moderne leidinggevende weet je de redactie zó  te motiveren en te coachen dat iedereen ontspannen en vol vertrouwen aan het werk is. Elke dag komt het team met nieuwe creatieve ideeën en er is een veilige, open en rustige sfeer. Hoe kom je daar? Wat is daar voor nodig? In ieder geval een leidinggevende die goed kijkt naar de redactie en op tijd ingrijpt of juist laat gaan. Hoe je dat doet, leer je in deze training.

In een middag krijg je de vaardigheden aangereikt die jou helpen om je redactie verder te brengen. Je leert feedback geven op een slecht voorstel, je leert hoe je weerstand kan ombuigen in enthousiasme en hoe je een negatieve sfeer kan omzetten in een stralende dag. De training duur 4 uur en wordt in een groep gegeven tussen de 4 en 8 personen.

Hans van Dijk redactiecoach journalistiek Bas Gemmink redactiecoach eindredacteur journalistiekOver de trainer: Deze training wordt gegeven door Redactiecoach. Achter Redactiecoach zitten twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink. Zij werken al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hans bij onderzoeksredacties als Zembla en Pointer en Bas op de nieuwsredactie van de NOS. Beiden zijn als coach aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Deelnemers: deze workshop is voor 4 tot 8 deelnemers
Kosten: € 225,– per persoon excl. BTW.
Doelgroep: eindredacteuren, samenstellers, coördinatoren van radio- en televisieprogramma’s
Locatie: Trainingslokaal 2 of the guys Hilversum

 

Reserveringen

Tickets

€272,25

Registratiegegevens