Datum/Tijd
Date(s) - 23/09/2024
15:00 - 17:30

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


@ChatGPT: Schrijf een uitnodigende tekst over een masterclass auteursrecht en ai
ChatGPT
Beste collega’s,

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan een inspirerende en verhelderende masterclass over het boeiende onderwerp “Auteursrecht en Kunstmatige Intelligentie”. In een tijdperk waarin technologische ontwikkelingen razendsnel evolueren, is het van essentieel belang om de impact van AI op het auteursrecht te begrijpen.

Tijdens deze masterclass zullen we dieper ingaan op de fascinerende vraagstukken die ontstaan ​​wanneer kunstmatige intelligentie wordt toegepast in creatieve processen. Van het genereren van muziek tot het produceren van literatuur en het creëren van visuele kunst, AI staat centraal in de hedendaagse artistieke ontwikkelingen. Maar wat betekent dit voor het traditionele auteursrecht?

Een prompt en het bijbehorende antwoord van Chat GPT. Je kunt AI gebruiken voor van alles, het maken van transcripts, het genereren van videocontent, het verzamelen van data. Wat is de impact hiervan op het auteursrecht? Wat zijn de juridische haken en ogen aan deze nieuwe ontwikkeling? Geldt het auteursrecht als content met AI gegenereerd is? Deze zomer zullen de eerste rechters zich daarover buigen in de Verenigde Staten, daar zijn de eerste rechtszaken over deze vraag al aangespannen. 

foto van juriste Babette AalbertsJuriste  Babette Aalberts is een van de toonaangevende specialisten in Nederland op het gebied van omroeporganisaties. Haar expertise strekt zich uit van de werkvloer tot aan de strategische en juridische uitdagingen van de boardroom. Babette zal in deze Kenniskeuken onder meer uitleggen hoe je als maker en als omroep je eigen producties kunt beschermen zodat de inhoud geen onderdeel wordt van de grote databanken van Chat GPT en andere AI-tools. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen en bieden we je een borrel aan.

 

 

Wanneer: Maandag 23 september
Tijd: 1
5.00 – 17.30 uur
Aantal deelnemers: maximaal 50
Kosten: € 22,50 incl 21% BTW

 

Reserveringen

Tickets

€22,50

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Kenniskeuken 23 september
€22,50
Totaal
€22,50