+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 01/03/2022
9:00 am - 12:30 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Iedereen is anders. Ook in Nederland spreken we steeds meer met mensen met diverse (culturele) achtergronden. We proberen iedereen aan het woord te laten en cancelcultuur te voorkomen. Het goede gesprek mag plaatsvinden en we zoeken naar meningen zonder polarisatie. Dit lukt niet altijd. Eén van de oorzaken is dat mensen hun eigen context en achtergrond nog altijd als uitgangspunt gebruiken. Logisch, een ook wel de moeite waard om aandacht aan te besteden. In de samenleving, maar ook zeker binnen organisaties is nog een hoop te winnen op dit gebied.

In deze training  van een halve dag leer je welk scala er aan mogelijkheden is om communicatie en berichtgeving beter te laten verlopen, kloven te overbruggen, maar ook verbindingen sterker te maken. We staan stil bij bias, het horen en uiten van meningen en het begeleiden van moeilijke, beladen gesprekken.

De training wordt gegeven door Dominique van Dam. Dominique is communicatiespecialist, journalist, antropoloog, coach én een multimediaal dier. Ze heeft skills in communicatiestrategieën opzetten én uitvoeren, dialoogmanagement, conceptontwikkeling en een gedegen achtergrond als het gaat om alles wat te maken heeft met ‘vragen stellen’ en ‘nieuwsgierigheid’.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.