+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2019
9:30 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Smartphones doen qua beeldkwaliteit echt niet meer onder voor de grotere camera’s. Het is een professionele camera, montageset en uitzendplatform ineen. Korte items draaien met je smartphone is, ook in de media, niet langer een no-go area, maar met de hardware en software alleen ben je er niet. Je moet ook monteerbare beelden kunnen draaien, bruikbaar geluid hebben én een verhaal in beeld kunnen vertellen. Peter Brinkman leert je in 1 dag de basis van het filmen, monteren en storytelling op je smartphone.

Peter: “Hoewel de nieuwe generatie mediamakers zo ongeveer met een smartphone in de hand geboren lijkt, is professioneel video maken toch net iets anders dan “ff een filmpie in elkaar fietsen”. Tijdens deze intensieve dag krijg je inzicht in alle technische mogelijkheden, slimme en handige apps maar vooral ook in; hoe vertel ik mijn verhaal goed in beeld.

Peter Brinkman produceert video’s waarvan hij er veel zelfstandig maakt als camjo. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren honderden, ook internationale, cursisten getraind in het camjovak en het mojovak.

*zie ook Broadcast Magazine van juli 2019 pagina 52/53

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.