+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2022
9:00 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


En wat doe je dan de rest van het uur? Het is een vraag die veel nieuwsbulletin-lezers vaak krijgen. Het klinkt zo simpel, je maakt een bericht en leest het voor op de radio. Jelle Visser deelt in deze interactieve training de geheimen van een goed bulletin met je. Het begint bij het schrijven van een goed bericht. Daarnaast is het van belang om de juiste taal en toon te kiezen, die past bij je zender en je doelgroep. De volgende stap is het samenstellen van het bulletin, wat zijn de ingrediënten van een goede mix en op welke volgorde lees je het voor? Tot slot wil je ook nog dat het klinkt zoals je had bedacht. In deze training leer je het allemaal van Jelle Visser, die zijn ervaring als nieuwslezer, samensteller en eindredacteur met je deelt. Jelle Visser heeft ervaring op zowel landelijk als regionaal niveau en geeft regelmatig training op dit gebied.

In de ochtend ga je aan de slag met schrijven en kiezen, in de middag zit je in de studio en ga je lezen en terugluisteren.

Deze training wordt gehouden in ons leslokaal aan de Naarderweg in Hilversum op vrijdag 30 september van 09.30 – 16.30 uur, in de middag maken we gebruik van de radiostudio in hetzelfde pand.
Deze training is beschikbaar voor minimaal 4 deelnemers, maximaal 6. Door de groep klein te houden krijgt iedereen persoonlijke feedback. De kosten zijn 500 euro excl BTW.

Reserveringen

€605,00