+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/10/2019
8:00 am - 4:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorie├źn


Radiomaken is een ontzettend leuk vak en de rol van de regisseur is heel belangrijk. Het komt vaak voor dat redacteuren die rol op zich nemen. Voor die groep is deze training bedoeld, want hoe doe je dat eigenlijk? Een uitzending regisseren? Er worden door de technicus allerlei vragen gesteld over de verbindingen, je moet zorgen dat alles in de uitzending past en ook nog dat iedereen op tijd in de studio zit of aan de lijn hangt. Op al deze vragen krijg je antwoord in deze training van 1 dag. Dan heb jij daarna de touwtjes stevig in handen!

Ochtend:
De ochtend is bedoeld om helder te krijgen wat je taak als regisseur nou eigenlijk inhoudt. Wie stuur je aan als regisseur? Ga je wel over de inhoud of niet? Wanneer grijp je in? Hoe voorkom je dat het fout gaat? Hoe werk je met een draaiboek? Wat als je technicus eigenwijs is? De presentator houdt zich niet aan de tijd, hoe los je dat op? Al dit soort vragen worden beantwoord, je kunt ervaringen delen en leren van de mijne.
Middag:
In de middag gaan we uitzendingen maken en ga je vanzelfsprekend als regisseur aan de slag. Je maakt het draaiboek en zorgt ervoor dat iedereen weet wat er gaat gebeuren. Jij bent de spil tussen presentatie, eindredactie en techniek. Je bent altijd alert op onverwachte gebeurtenissen en je zorgt ervoor dat je binnen de afgesproken tijd klaar bent.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.