Datum/Tijd
Date(s) - 03/04/2023 - 24/04/2023
Hele dag

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Redactiecoach voor eindredacteuren op 3 en 24 april 2023

Eindredacteuren nemen vele beslissingen per dag en bepalen wat er te lezen, te horen of te zien valt op internet, radio, televisie en kranten. Daarnaast coacht en stimuleert de eindredacteur de redactie om steeds beter, creatiever en origineler te worden. Hoe zorg je ervoor dat je het beste uit je team haalt, dat je kan omgaan met stress en lastige situaties? Hoe coach je het team op een ontspannen manier met aandacht voor de individuele kwaliteiten? Redactiecoach brengt de leidinggevende kwaliteiten van eindredacteuren in kaart en laat ze ontdekken hoe ze die kunnen inzetten om met een team het beste journalistieke product af te leveren.

Coaching in teamverband
Redactiecoach verzorgt een coachtraject waarbij individuele redacteuren in een groep tot zes personen samen aan de slag gaan. Zo leren ze van en met elkaar om hun persoonlijke doelen helder te krijgen en te realiseren.  Redactiecoach gaat tijdens de coachdag op zoek naar drijfveren, weerbaarheid en manieren om te groeien in het werk op de redactie. Aan de hand van een tevoren geformuleerde coachvraag, het doen van oefeningen en het delen van inzichten komen redacteuren tot nieuwe inzichten; wie ben ik, wat kan ik, wat voeg ik toe aan het team en wat maakt mij uniek.

In deze training van anderhalve dag gaat een redacteur aan de slag met zijn of haar persoonlijke doelen in een groep met andere redacteuren. Het traject bestaat uit één hele dag coaching en een dagdeel waarin gekeken wordt hoe de kwaliteiten daarna in het werk ingezet zijn.

Bas Gemmink redactiecoach eindredacteur journalistiek Hans van Dijk redactiecoach journalistiek
Achter Redactiecoach zitten twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink. Zij werken al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hans bij onderzoeksredacties als Zembla en Pointer en Bas op de nieuwsredactie van de NOS. Beiden zijn goed opgeleide, ervaren coaches en aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Deze coaching is voor 6 deelnemers. Het duurt anderhalve dag en de kosten bedragen € 845,– per persoon excl. BTW.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.