Datum/Tijd
Date(s) - 06/02/2023 - 06/03/2023
09:00 - 17:00

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Radio- en televisieprogramma’s, websites en social media content worden allemaal gemaakt door redacteuren. Elke dag moeten ze presteren. Hoe kunnen zij zo optimaal mogelijk gebruik maken van hun eigen specifieke kwaliteiten? Hoe zorg je ervoor dat je onder druk toch creatief kunt blijven en het niet omslaat in stress. Hoe komen hun kwaliteiten, vaardigheden en kennis het beste naar voren in alle hectiek?
Redactiecoach brengt persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten in kaart en laat journalisten zelf ontdekken hoe ze deze optimaal kunnen inzetten.

Coaching in teamverband
Redactiecoach verzorgt een coachtraject waarbij individuele redacteuren in een groep tot zes personen samen aan de slag gaan. Zo leren ze van en met elkaar om hun persoonlijke doelen helder te krijgen en te realiseren.  Redactiecoach gaat tijdens de coachdag op zoek naar drijfveren, weerbaarheid en manieren om te groeien in het werk op de redactie. Aan de hand van een tevoren geformuleerde coachvraag, het doen van oefeningen en het delen van inzichten komen redacteuren tot nieuwe inzichten; wie ben ik, wat kan ik, wat voeg ik toe aan het team en wat maakt mij uniek.

In deze training van anderhalve dag gaat een redacteur aan de slag met zijn of haar persoonlijke doelen in een groep met andere redacteuren. Het traject bestaat uit één hele dag coaching en een dagdeel waarin gekeken wordt hoe de kwaliteiten daarna in het werk ingezet zijn.

Achter Redactiecoach zitten twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink. Zij werken al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hans bij onderzoeksredacties als Zembla en Pointer en Bas op de nieuwsredactie van de NOS. Beiden zijn goed opgeleide, ervaren coaches en aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Deze coaching is voor 6 deelnemers. Het duurt anderhalve dag en de kosten bedragen € 845,– per persoon excl. BTW.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.