Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2023 - 30/10/2023
Hele dag

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Redactiecoach voor redacteuren op 25 september en 30 oktober 2023

De druk is hoog, de tijd maar kort en toch ligt er elke dag een krant, zijn er vele televisie programma’s, is het nooit stil op de radio en online is sneller
dan snel. Maar sta je er wel eens stil bij hoe je er zelf voorstaat?

Hoe zorg je dat je het volhoud en goed tegen de druk kan? Vind je het lastig om met kritiek om te gaan? En hoe zeg je tegen een eindredacteur dat je er niet nóg een klus bij kan hebben. Of vraag je je af of je over 5 jaar nog hetzelfde werk doet? De coaches van redactiecoach gaan jou bij dit soort vragen helpen. We gaan direct aan de slag en je gaat de deur uit met een helder antwoord op jouw vraag. We maken je sterker, creatiever en origineler. En dat doen we in anderhalve dag. Je gaat in een kleine groep aan het werk met jouw vraag. Je zult merken dat je niet de enige bent met vragen en samen vinden we een antwoord, zodat niet alleen jij, maar ook de anderen ervan leren.

We coachen en dat betekent dat we je niet leren hoe iets moet, maar dat je leert over jezelf. Hoe jij op een (nog) betere manier om kan gaan met de druk, met deadlines en met lastige situaties. We helpen je een plan te maken om te groeien in je werk én als persoon. Je legt een stevige basis onder jouw carrière.

Coachen is vooral veel vragen stellen, we spelen een situatie na en oefenen hoe je dingen anders kunt doen. Je krijgt na de eerste dag huiswerk mee en na een paar weken bespreken we welke veranderingen je ziet, wat het je oplevert en waar je verder aan gaat werken.

Hans van Dijk redactiecoach journalistiek Bas Gemmink redactiecoach eindredacteur journalistiekOver de coaches: De coaches van redactiecoach zorgen voor een positieve, veilige en ontspannen sfeer. Achter Redactiecoach zitten twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink. Zij werken al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep. Hans bij onderzoeksredacties als Zembla en Pointer en Bas op de nieuwsredactie van de NOS. Beiden zijn aangesloten bij beroepsorganisatie NOBCO.

Deelnemers: deze coaching is voor 6 deelnemers.
Kosten: € 845,– per persoon excl. BTW.
Doelgroep: redacteuren met een paar jaar werkervaring
Locatie: Trainingslokaal 2 of the guys Hilversum

 

Reserveringen

Tickets

€1.022,45

Registratiegegevens