+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/08/2020
10:00 am - 11:15 am

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Ik hoor je denken; “Prima hoor, al die trainingen en workshops die voor ons in de markt gezet worden maar waar ik nou echt behoefte aan heb is….”
Haak, als leidinggevende of HR medewerker, aan tijdens dit online webinar en leg je vraag of verzoek voor aan Katinka. Of je nou programmamaker bent of ondersteunend aan de programmering; Laat weten aan welke training jij behoefte hebt het komende jaar, en dan zorgen wij dat hij er komt.

De afgelopen maand kregen we verzoeken als “er is een redacteur die heel graag wil weten hoe je nou een groot dossier opbouwt, bijhoudt en er nieuws uit blijft halen. Hebben jullie zo’n training?” en ook “Onze hele redactie wil graag een inspirerende trainingsdag over hoe je een goed journalistiek netwerk opbouwt. Bestaat deze training?” In beide gevallen was het antwoord ‘nee’, maar in beide gevallen was de training binnen afzienbare tijd een feit. En misschien vinden we dat ook wel het leukst: iets écht op maat maken. Dus… geen vraag is gek en misschien kunnen we soortgelijke vragen combineren en koppelen.

Speciaal voor ons summercourse 2020 aanbod hebben we plek voor 10 deelnemers en is deelname gratis.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.