Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/2oftheguys.nl/public_html/wp-content/plugins/selective-synchronization/includes/class-eb-select-get-plugin-data.php on line 142
Train de trainer. Driedaagse training op 28 oktober, 4 en 11 november 2021 | 2 of the Guys
+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/10/2021 - 11/11/2021
9:30 am - 4:30 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Een unieke docententraining voor professionals die hun specifieke kennis en kunde willen leren overdragen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor specialisten zoals cameramensen en regisseurs maar is in prinicipe voor iedereen die vanuit zijn/haar eigen vakkennis wil leren lesgeven. De deelnemers verkrijgen didactische vaardigheden, kennis en inzichten zodat zij een (kort*) lesprogramma kunnen opzetten en geven.
De driedaagse training bevat naast de trainingsdagen zelf een aantal huiswerk-opdrachten en vergt in de avonduren extra werk en inzet van de deelnemers.

Dag 1:
Kennismaking; wie zijn we, waar komen we vandaan, wat kunnen we en wat is onze ervaring met onderwijs. Maar ook heel concreet; wat willen én gaan we tijdens deze training leren. De deelnemers presenteren de door hen voorbereide les waarna en korte evaluatie en analyse van de lessen uit de startopdracht volgt. We behandelen de tien gouden regels bij een lesvoorbereiding.

Dag 2:
Ook vandaag worden de voorbereide lessen gepresenteerd en geanalyseerd. We gaan dieper in op vragen als:
Welke doelstellingen zagen we voorbijkomen? (en zijn ze bereikt?)
Waar lag het centrum van de activiteit?
Wat heb je zelf geleerd en waar ligt voor jou persoonlijk de uitdaging?

Dag 3:
We evalueren de lessen en gaan dieper in op het aspect ‘Kennis en Gevoel’.
Wie ben ik? Hoe kom ik over?
Waar ligt mijn kracht en wat zou een valkuil kunnen zijn.
Welke rol kies ik t.o.v. mijn studenten?
Waarvoor ben ik verantwoordelijk, waar liggen mijn grenzen en wat is mijn ethiek t.a.v. mijn studenten en de organisatie waarvoor ik werk.

Deze training wordt gegeven door Katinka Wals, de eigenaar van 2 Of the Guys Trainersburo. Ze schrijft, produceert en regisseert voor corporate filmproducties en geeft les aan o.a. de HvA op het gebied van videoproductie en storytelling, ontwikkelt trainingen en geeft, als het even kan (want een privé ‘goed doel’) les in Tanzania en Zambia aan studenten van filmscholen.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers, of in-company op aanvraag.

De training duurt 3 dagen en de kosten bedragen € 975,– per persoon excl. BTW. In company op aanvraag.

Reserveringen

€1.179,80