+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2022 - 16/11/2022
09:30 - 16:30

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Een unieke docententraining voor professionals die hun specifieke kennis en kunde willen leren overdragen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor specialisten. Zij krijgen didactische vaardigheden, kennis en inzichten zodat zij een kort lesprogramma kunnen opzetten en geven.

Dag 1:
Kennismaking; wie zijn we, waar komen we vandaan, wat kunnen we en wat is onze ervaring met onderwijs. Maar ook heel concreet; wat willen én gaan we tijdens deze training leren.
De deelnemers presenteren de door hen voorbereide les waarna en korte evaluatie en analyse van de lessen uit de startopdracht volgt.
We behandelen de tien gouden regels bij een lesvoorbereiding.

Dag 2:
Ook vandaag worden de voorbereide lessen gepresenteerd en geanalyseerd.
We gaan dieper in op vragen als:
Welke doelstellingen zagen we voorbijkomen? (en zijn ze bereikt?)
Waar lag het centrum van de activiteit?
Wat heb je zelf geleerd en waar ligt voor jou persoonlijk de uitdaging?

Dag 3:
We evalueren de lessen en gaan dieper in op het aspect ‘Kennis en Gevoel’.
Wie ben ik? Hoe kom ik over?
Waar ligt mijn kracht en wat zou een valkuil kunnen zijn.
Welke rol kies ik t.o.v. mijn studenten?
Waarvoor ben ik verantwoordelijk, waar liggen mijn grenzen en wat is mijn ethiek t.a.v. mijn studenten en de organisatie waarvoor ik werk.

Deze training wordt gegeven door Katinka Wals. Zij is naast ontwikkelaar en producent van e-learning een bevlogen trainer en geeft trainingen o.a aan HvA; minor video productie, The New School; business storytelling en diverse bedrijfstrainingen in storytelling, creativiteit en formatontwikkeling. Deze  driedaagse Train de Trainer is favoriet omdat het “zo mooi is om de passie van professionals te helpen kanaliseren en ze tools en inzichten te geven om deze passie, maar ook hun specifieke kennis, effectief over te dragen.” De kosten van deze driedaagse cursus zijn € 975,– excl. BTW per persoon

Tom van der Horst (Omroep West): ‘Ik heb veel geleerd maar vooral fijn was dat Katinka een hele prettige, comfortabele en veilige omgeving weet te creëren. Dat hielp mij om uit mijn comfortzone te stappen.’