Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2024
Hele dag

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Training Presenteren met Live U en Autocue op 30 mei 2024 (VOL)

“En dan schakelen we nu live over naar ….. JOU!” Hoe spannend is het als je live in beeld op zender moet! Waar moet je dan allemaal op letten? In deze training van 1 dag leer je hoe je goed in de camera blijft kijken en een coherent verhaal houdt wat overkomt bij de kijker. Je oefent met en zonder autocue, dat handige hulpmiddel waar je soms gebruik van kan maken. En je leert stressvolle situaties soepel op te lossen.

Machteld Kooij trainer coach presenteren voor televisieOver de trainer: De training wordt gegeven door Machteld Kooij, het geheime wapen van Hilversum. Ze geeft kracht aan radio- en TV presentatoren, verslaggevers en gasten die aan talkshowtafels zitten. En aan jou. Je gaat echt aan het werk, met Machteld in de buurt gaan presentatoren, verslaggevers en woordvoerders ‘AAN’.

Machteld presenteerde verschillende radio,- en TV programma’s na haar studie theater,- film en televisiewetenschap aan de UU. Ze is inmiddels ruim 20 jaar mediatrainer en is auteur van ‘Het monster met de gouden ogen, presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights’ (Uitgeverij van Duuren Media/Anderz, Culemborg 2020).

  • Deelnemers: deze training is voor 4 deelnemers
  • Doelgroep: presentatoren, verslaggevers en woordvoerders die geregeld live gaan
  • Kosten: op aanvraag
  • Locatie: Trainingslokaal 2 of the guys in Hilversum