+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2019 - 11/09/2019
9:00 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorie├źn


Het werk van een redacteur is iedere dag anders. Je bedenkt onderwerpen, produceert gasten, bedenkt een opzet en regelt tussendoor ook nog even een reportage voor een verslaggever. In deze 2-daagse training leer je hoe je dat doet. Het herkennen van nieuws, het doen van research en het telefonisch voorgesprek komen uitgebreid aan bod. Hoe verwerk je de informatie die je hebt tot een heldere opzet en waarom is een centrale vraag cruciaal?
Dag 1
De dag begint met een redactievergadering. Wat is nieuws en waar kan je het vinden? Als redacteur lever je de bouwstenen voor de inhoud, het is van belang dat je tijdens het produceren van het onderwerp snel en overzichtelijk research doet om te zorgen dat je de juiste inhoudelijke keuzes maakt.
De middag staat in het teken van gasten produceren, een belangrijk onderdeel van je werk als redacteur. Waar vind je de juiste mensen en hoe trek je ze op een prettige manier over de streep?
Dag 2
Iedereen heeft een onderwerp en een gast. Tijd voor de inhoudelijke voorbereiding. Hoe voer je een goed voorgesprek en wat moet je doen als de gast dat beslist niet wil?
De uitzending komt steeds dichterbij. De perfecte gast is gevonden en voorbereid. Als redacteur ben je ook degene die de eerste opzet maakt en daarmee de inhoud van het gesprek of reportage vorm geeft. Maar hoe doe je dat nou?

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.