Datum/Tijd
Date(s) - 19/01/2023
09:15 - 16:45

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Beeld en taal maken of breken je video en al helemaal op social media. In deze training leer je in 1 dag hoe je een goede journalistieke video maakt voor social media zoals Instagram en Facebook. Hoe pak je binnen 10 seconden de aandacht van de swipende kijker en hou je die ook vast? Waarom werkt het een wel en het ander niet? In deze interactieve training met veel ruimte om te oefenen ga je aan de slag. Je leert de taal van de verschillende doelgroepen en gaat met nieuwe inspiratie aan de slag op jouw social media redactie. De training Video maken voor Social wordt gegeven door Annemarie Jansen.

Zij kent de taal van social media als geen ander. Annemarie heeft onder meer ervaring met video’s maken voor NOS Stories, Nieuwsuur en de lokale omroep. Daardoor kan ze je goed vertellen welke taal bij welke doelgroep past en hoe je video’s maakt voor verschillende platforms en in wisselende vormen.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. De training wordt gegeven in onze fijne trainingsruimte aan de Naarderweg. Natuurlijk zorgen wij voor een lekkere lunch. De kosten bedragen € 575,– per persoon excl. BTW.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.