Datum/Tijd
Date(s) - 28/03/2024
Hele dag

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Video maken voor social op 28 maart 2024 (VOL)

Beeld en taal maken of breken je video en al helemaal op social media. In deze training leer je in 1 dag hoe je een goede journalistieke video maakt voor social media zoals Instagram en Tiktok. Hoe pak je binnen 10 seconden de aandacht van de swipende kijker en hou je die ook vast? Waarom werkt het een wel en het ander niet? In deze interactieve training met veel ruimte om te oefenen ga je aan de slag. Je leert de taal van de verschillende doelgroepen en gaat met nieuwe inspiratie aan de slag op jouw social media redactie.

Als deelnemer krijg je toegang tot de online training “Filmen met je smartphone”, zodat je in de training direct aan de slag kan.

Over de trainer: De training Video maken voor Social wordt gegeven door Annemarie Jansen. Zij kent de taal van social media als geen ander. Annemarie heeft onder meer ervaring met video’s maken voor NOS Stories, Nieuwsuur en de lokale omroep. Daardoor kan ze je goed vertellen welke taal bij welke doelgroep past en hoe je video’s maakt voor verschillende platforms en in wisselende vormen.

  • Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.
  • Doelgroep: mediamakers die content maken voor social
  • Kosten: € 625,– per persoon excl. BTW.
  • Locatie: Trainingslokaal 2 of the guys in Hilversum

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.