+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2022
9:00 am - 5:00 pm

Locatie
2 Of The Guys Trainersburo

Categorieën


Een goede voice-over neemt je mee het verhaal in. Aan de hand van de maker wordt de kijker of luisteraar langs verschillende sprekers en invalshoeken geleid. Het is een vorm die je veel hoort en ziet, bij podcast en bij video.  Een goede voice over heeft de juiste taal en toon, die past bij je doelgroep. Bij het inspreken wil je dat het klinkt zoals je had bedacht. In deze training leer je van Jelle Visser hoe dat moet. Jelle heeft ervaring als podcastmaker, tv-verslaggever en nieuwslezer en geeft regelmatig training op dit gebied.

In deze training ga je heel veel oefenen, met schrijven en inspreken, eerst in ons leslokaal en later in de professionele studio bij ons in het pand. Aan het eind van de dag heb je verschillende opnames met je eigen voice over, zodat je gemakkelijk kunt terug luisteren naar je sterke punten en ook je verbeterpunten.
Deze training is beschikbaar voor minimaal 4 deelnemers, maximaal 6. Door de groep klein te houden krijgt iedereen persoonlijke feedback. De kosten zijn 500 euro excl BTW.

Reserveringen

€605,00