Trainersburo

Leiding geven trainingen

Effectief Leidinggeven

De redactie- coach

1-op-1 coaching

Effectief leidinggeven

De training Effectief Leidinggeven is speciaal voor deelnemers die beginnend leidinggevend zijn binnen een omroep, productiehuis of facilitair bedrijf. Deze training wordt extreem hoog gewaardeerd door deelnemers, niet in de laatste plaats vanwege de kennis en ervaring van trainer Marc Geerts en de hoge kwaliteit van de trainingsacteurs.

 

Dag 1

De volgende thema’s komen uitgebreid aan de orde.

  • Invloedstijlen “Hoe oefen ik invloed uit en hoe zorg ik voor impact?”
  • Werken vanuit kracht in plaats van macht
  • Stijlen van effectief leidinggeven
  • Resultaatgericht aansturen
  • Persoonlijke effectiviteit en Persoonlijke “valkuilen”
  • Effectief Communiceren
  • “Moedige gesprekken” oefenen met een acteur
  • Uitwisselen van eigen ervaringen en bevindingen
  • Opstellen persoonlijk ontwikkelplan

 

Dag 2

Er worden verschillende situaties, uit eigen praktijk, geoefend met een acteur.

De deelnemers ontvangen gedurende de training hand-outs, readers en oefeningen met betrekking tot de behandelde onderwerpen. Deze ontvangen zij ook digitaal.

Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, of in-company per redactie.

De training duurt 2 dagen en de kosten bedragen € 1.175,– per persoon excl. BTW.

Redactiecoach

De druk is hoog, de tijd maar kort en toch ligt er elke dag een krant, zijn er vele televisie programma’s, is het nooit stil op de radio en online is sneller
dan snel. Maar sta je er wel eens stil bij hoe je er zelf voorstaat?

Hoe zorg je dat je het volhoud en goed tegen de druk kan? Vind je het lastig om met kritiek om te gaan? En hoe zeg je tegen een eindredacteur dat je er niet nóg een klus bij kan hebben. Of vraag je je af of je over 5 jaar nog hetzelfde werk doet? De coaches van redactiecoach gaan jou bij dit soort vragen helpen. We gaan direct aan de slag en je gaat de deur uit met een helder antwoord op jouw vraag. We maken je sterker, creatiever en origineler. En dat doen we in anderhalve dag. Je gaat in een kleine groep aan het werk met jouw vraag. Je zult merken dat je niet de enige bent met vragen en samen vinden we een antwoord, zodat niet alleen jij, maar ook de anderen ervan leren.

We coachen en dat betekent dat we je niet leren hoe iets moet, maar dat je leert over jezelf. Hoe jij op een (nog) betere manier om kan gaan met de druk, met deadlines en met lastige situaties. We helpen je een plan te maken om te groeien in je werk én als persoon. Je legt een stevige basis onder jouw carrière.

Coachen is vooral veel vragen stellen, we spelen een situatie na en oefenen hoe je dingen anders kunt doen. Je krijgt na de eerste dag huiswerk mee en na een paar weken bespreken we welke veranderingen je ziet, wat het je oplevert en waar je verder aan gaat werken. De coaches van redactiecoach zijn twee zeer ervaren journalisten: Hans van Dijk en Bas Gemmink. Zij zorgen voor een positieve, veilige en ontspannen sfeer.

Deze coaching is voor 6 deelnemers. Het duurt anderhalve dag en de kosten bedragen € 845,– per persoon excl. BTW.

1-op-1 coaching

Tijdens de loop van je carrière kan je tegen dingen aanlopen; of dat nou aan het begin van je loopbaan is en je de balans tussen werk en privé zoekt of je op een later moment afvraagt of “dit het nou is”. 
Ook kunnen er zaken spelen als een conflict met een leidinggevende of je gewoon niet lekker voelen in een bepaald team. Hoe ga je hiermee om?

Tijdens een intakegesprek van 45 minuten bespreken we wat er speelt maar bekijken we ook of er een ‘klik’ is tussen jou en de beoogde coach. Hier bepalen we ook de duur van het traject, dat zelden meer dan 6 sessies bedraagt.

We maken een offerte op maat.

Vraag informatie aan

over de trainingen

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

5 + 11 =