Adres
Naarderweg 16
Hilversum


1217GL
Nederland


2 of the Guys Trainersburo is gevestigd aan de Naarderweg in Hilversum. Ons kantoor is op een steenworp afstand van het Mediapark, met uitzicht op de zendmast van Hilversum. Goed te bereiken met de auto, maar vanzelfsprekend ook met het openbaar vervoer. Stap uit op NS-station Hilversum Centraal en fiets met de OV-fiets binnen 10 minuten naar onze locatie of pak de ‘mediashuttle’ bus. Als je uitstapt op NS station Media Park dan is het een kwartiertje wandelen naar het pand aan de Naarderweg.

Parkeren kan aan de voorkant van het gebouw op een van de bezoekersplaatsen. Daarnaast is er achter het gebouw een ruime parkeergarage beschikbaar. 2oftheGuys bevindt zich op de derde etage. Je kunt de lift nemen, bij het verlaten van de lift vind je ons aan de rechterhand. Voor trainingen maken we gebruik van onze eigen lesruimte.

De lesruimte is ook beschikbaar voor verhuur, mocht je een keer een locatie zoeken voor een training, brainstorm of vergadering. Voor meer informatie, mail naar info@2oftheguys.nl

Aankomende Evenementen