Trainersburo

Maatwerk trainingen

We make
learning fun!

Leren is leuk, vinden wij bij 2 of the guys. Door je samen met je collega’s je helemaal te kunnen onderdompelen in precies dát wat jullie nodig hebben. Een masterclass, een  event, een online quiz, een talkshow, een bordspel; Wij zorgen voor de beste invulling.

Leren leuk maken, hoe doe je dat?

Hieronder twee mooie voorbeelden van het afgelopen jaar. Voor de afdeling dermatologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s Hertogenbosch hebben we – in nauwe samenwerking- een spel ontwikkeld. Met huid en haar, een kennisquiz waarmee de hele afdeling in beweging is gebracht. We maakten -met input van de hele afdeling- een online versie met allerlei vragen over verschillende aandoeningen en lesmethodes, maar ook een bordspel in een doos met kaartjes en pionnen én een levensgrote variant voor de feestelijke kick-off.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorginstituut Nederland

Voor Zorginstituut Nederland hebben we verschillende talkshows ontwikkeld waarin essentiële onderdelen van het takenpakket van Zorginstituut Nederland worden uitgelegd. Door de medewerkers die daar iedere dag mee te maken hebben, maar door verschillende animaties en andere instarts. Nieuwe medewerkers worden zo in kort tijdbestek bijgepraat. Ook deze productie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de gasten worden door ons uitgenodigd en voorbereid op het geven van de interviews. Alle lijntjes kwamen samen tijdens de studiodag, waar de medewerkers mee konden kijken in de regieruimte en om de beurt zelf geïnterviewd werden. Een mooi kijkje achter de schermen!

Maar ik zoek gewoon een training op maat….

Dat kan natuurlijk ook. Zoek je bijvoorbeeld een training projectmanagement, storytelling of podcast maken? Die precies aansluit bij de leerbehoeften van jouw team of redactie? Doe net als andere HR-collega’s en leg de vraag bij ons neer. Wij komen met een voorstel waar je iets aan hebt en wat binnen jouw kaders valt. 

Wat zeggen onze klanten…

Wát een super fijne ervaring hadden wij met 2 of the guys! Ze komen met frisse ideeën die wél haalbaar zijn binnen de gevraagde kaders. Echt een verademing. Ze werken snel en ze komen hun afspraken na. Wat wil je nog meer? 5 sterren van de vijf!

Femke Bullens-de Bruijn – Leidinggevende polikliniek dermatologie en plastische chirurgie Jeroen Bosch Ziekenhuis| Maatwerkproductie betekenisvol leren

De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

Michael Wesselink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

15 + 2 =