+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Trainer

mia plu

Mia heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen binnen en buiten de media. Ervaringsdeskundig is zij, met haar ruime media-ervaring, in het begeleiden en coachen van artiesten en presentatoren. Zij vervulde ruim 25 jaar bij de publieke omroep uiteenlopende inhoudelijke en organisatorische functies als productieleider, samensteller en eindredacteur van diverse televisie programma’s. Zij heeft o.a. het presentatorenbeleid van de AVRO vorm gegeven, waarin zij directie en management adviseerde.

Als coach, trainer en veranderingsdeskundige weet Mia jou op empathische, directe, humoristische en zeer effectieve wijze zo te motiveren dat je weer in beweging komt en blijft.
Zij verbindt op unieke wijze mentale en lichaamsgerichte coachingstechnieken. Haar psychologische achtergrond in combinatie met NLP (internationaal gecertificeerd Mastercoach & Trainer) maken haar coachingssessies tot effectieve verrijkende gebeurtenissen.

coaching door mia

In 5 sessies weer in Balans

Daar staat ze voor. Een uitgebalanceerd traject waardoor je in 5 sessies weer in balans bent en de nodige technieken in huis hebt om terugval te voorkomen. Mia heeft in haar praktijk mensen die last hebben van:

Stress gerelateerde klachten
(Beginnende) Burn-out
(Dreigende) verandering
Faalangst
Pesten op de werkvloer
Moeizame samenwerking
Stellen van grenzen
Managen van verantwoordelijkheden
Creatieve blokkade
Onzekerheid bij presentaties

Vraag informatie aan
over de coaching

2 of the Guys

Mediapark Hilversum
Mart Smeetslaan 6

035 677 71 60

info@2oftheguys.nl

11 + 4 =