+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Onboarding

All aboard!?

De wereld van werk verandert in hoog tempo. Mensen werken niet meer jaren voor dezelfde werkgever en willen in korte tijd zo veel mogelijk uit hun baan halen, en precies dát leren wat ze op dat moment nodig hebben. Online onboarding trajecten met korte brokken interessante, aansprekende, interactieve en speelse elementen dragen bij aan een goede start van het werk en het vasthouden van je new hires. Een traject kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Je ontvangt, al voor je de eerste stappen op de werkvloer hebt gezet, een link naar een interactieve video in je mailbox. Door de video leer je de kernwaarden en de cultuur van de organisatie kennen!

In een speelse online quiz maak je je in no-time de weet-je-datjes van je nieuwe werk eigen.

De directeur stuurt je een virtuele ansichtkaart en heet  je op je eerste werkdag van harte welkom. En in een 360 graden video kan je rustig van achter je bureau virtueel door het gebouw wandelen en via de deeplinks al kennismaken met de verschillende afdelingen.

Handige tutorials leggen je kort en bondig uit how-to-… Hoe betaal je in het bedrijfsrestaurant, hoe log je in in de systemen, hoe werkt de printer? Al na dag 1 heeft je nieuwe werk geen geheimen meer voor je en kan je je gerust en zeker op je werk storten en volledig van toegevoegde waarde zijn. De kracht van de groep zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers  zich meteen thuis meteen voelen en productief zijn.

 

 

Bovenstaande interactieve video produceerden we in 2019 als onderdeel van een wervingscampagne voor trainees in de woningcorporatiebranche.

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12