+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Online Academie

Online Academie 2 Of the Guys Trainersburo

Het aanbod in onze online academie is voornamelijk content die op maat is gemaakt voor omroepen en mediabedrijven. Maar een goede online training over verslaggeving, (data)journalistiek, storytelling of filmen met je smartphone kan ook heel goed gevolgd worden door medewerkers van bijvoorbeeld communicatie-afdelingen. Sterker nog; wie wil er nou niet opgeleid worden als een media-professional?

Duidelijk is dat de meeste partijen in het online academie werkveld intussen teruggaan naar op maat gesneden aanbod voor de beroepsgroep in plaats van het aanbieden van MOOC’s op het gebied van Word en Excel (om maar een voorbeeld te noemen).
Wij zijn, mede door onze sterke redactionele en creatieve achtergrond als programmamakers bij de NOS, AVROTROS en SchoolTV als geen ander in staat om iedere online trainingsbehoefte precies de goede inhoud, tone of voice en vorm te geven.

 

Neem eens een kijkje in onze online academie en neem gerust contact op als je vragen hebt over het volgen van een training of wellicht over het produceren van een e-learning op maat voor jouw bedrijf of organisatie.

 

 

 

Datajournalistiek

In opdracht van RTV Noord en Omrop Fryslan produceerden we een 4-delige serie over data-journalistiek speciaal voor bureauredacteuren die (nog) niet zo veel met data werken. De angst voor cijfers en spreadsheets is bij veel journalisten aanwezig en dus trok prijswinnend datajournalist Jerry Vermanen het land in om zijn collega journalisten te inspireren en te motiveren prachtige verhalen te vertellen aan de hand van data. 

Onze producties zijn niet altijd uitgebreide video-learnings. Het kunnen ook geanimeerde microlearnings zijn zoals we die voor de NVJ maakten, of compacte en hands-on tutorials – bijvoorbeeld over de nieuwe NOS radio-regie ruimte. 

 

          Introductie van de online learning over datajournalistiek
          door Jerry Vermanen

Werkwijze

Voor de ontwikkeling en productie van e-learning volgen we het volgende stappenplan

1.
Voortraject

2.
Ontwikkelfase

3.
Scriptfase

4.
Productiefase

5.
Postproductie

6.
Oplevering

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12