+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Online Academie

Onze academie; jouw kennis als het gaat om leren

In onze online academie vind je een keur aan trainingen op het gebied van mediaproductie en communicatie. Als jij net zo goed getraind wilt worden als omroepmedewerkers dan is hier je kans. In onze online academie vind je trainingen over o.a. verslaggeving, (data)journalistiek, storytelling, verhalende podcast  en filmen met je smartphone die gemaakt zijn voor programmamakers in Hilversum.

 Wie wil er nou niet opgeleid worden als een media-professional?

Het volgen van een training is snel en simpel. Met 1 druk op de knop en online betalen heb je 3 maanden toegang tot de training.

Neem eens een kijkje in onze online academie en neem gerust contact op als je vragen hebt over het volgen van een training of wellicht over het produceren van een e-learning op maat voor jouw bedrijf of organisatie.

 

 

 

Datajournalistiek

In opdracht van RTV Noord en Omrop Fryslan produceerden we een 4-delige serie over data-journalistiek speciaal voor bureauredacteuren die (nog) niet zo veel met data werken. De angst voor cijfers en spreadsheets is bij veel journalisten aanwezig en dus trok prijswinnend datajournalist Jerry Vermanen het land in om zijn collega journalisten te inspireren en te motiveren prachtige verhalen te vertellen aan de hand van data. 

Onze producties zijn niet altijd uitgebreide video-learnings. Het kunnen ook geanimeerde microlearnings zijn zoals we die voor de NVJ maakten, of compacte en hands-on tutorials – bijvoorbeeld over de nieuwe NOS radio-regie ruimte. 

 

          Introductie van de online learning over datajournalistiek
          door Jerry Vermanen

Werkwijze

Voor de ontwikkeling en productie van e-learning volgen we het volgende stappenplan

1.
Voortraject

2.
Ontwikkelfase

3.
Scriptfase

4.
Productiefase

5.
Postproductie

6.
Oplevering

Neem contact met ons op

2 of the Guys Trainersburo

 

Naarderweg 16
1217 GL  Hilversum

035 677 71 60

          BTW NL001544333B12