+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Allereerst natuurlijk van harte welkom op deze spiksplinternieuwe website van 2 of the Guys Creative Productions en Trainersburo! Deze zomer besloten we om beide bedrijven samen te voegen en door te gaan onder de paraplu 2 of the Guys (‘cause that’s who we are) en de rode klaproos aan te houden voor Creative Productions, het productiehuis, en de oranje voor Trainersburo.

All in one

Nou is het samengaan voor ons niet zo’n ‘ding’.  Al vanaf dag 1 lopen contentproductie en training nogal door elkaar heen, dus het leek ons een hele logische en praktische stap.
We zijn er zelf nogal content mee. Ondanks het feit dat het voor ons niet zo’n ding was, bleek toch dat we met een heel nieuw enthousiasme naar ons eigen bedrijf gingen kijken. Wie zijn we? Wat dragen wij bij? Wat maakt ons anders?
Misschien is onze veelzijdigheid wel ons grootste goed. Natuurlijk zijn we producenten maar we zijn veel meer dan dat. Door onze ervaring in de media, het onderwijs, het bedrijfsleven en non-profit kunnen wij meedenken met diverse opdrachtgevers en hen goed adviseren. Doortastend en down-to-earth zijn we ook. Nooit ergens te belazerd voor.
Toen we er eens goed voor gingen zitten, en op papier gingen zetten welke waarden nou écht betrekking op ons hadden kwamen we al snel op ‘oprecht’.  Dat geldt voor interesse maar ook voor onze werkwijze. What you see is what you get. Open en eerlijk. Daar voelen we ons het beste bij.
De vierde waarde móést natuurlijk wel ‘creatief’ worden. Het zit in onze bedrijfsnaam tenslotte en uiteraard zijn we creatief – we maken niet voor niets content, toch? Maar we kwamen uit op ‘inventief’; vindingrijk, origineel, scheppend. In deze tijden waarin het medialandschap continu aan verandering onderhevig is en de techniek sneller gaat dan het geluid is inventiviteit misschien wel onze sterkste waarde.

Darwin zei ooit: “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.”
Wij verwachten er nog wel even te zijn, dus tot snel.

Laurien & Katinka