+ 31 35 677 7160 info@2oftheguys.nl

Trainers & Coaches

Trainers

Katinka Wals

Storytelling, productie en training

Katinka is naast ontwikkelaar en producent van e-learning een bevlogen trainer op het gebied van Business storytelling. Hoe vertel je als organisatie of bedrijf je verhaal zodanig dat je zowel intern als extern mensen raakt en betrekt bij je merk. Hoe bouw je middels storytelling aan een sterker merk en welke middelen en kanalen zet je hierbij in?

Mireille van der Werff

Journalistiek, regie & redactie

Mireille is een ervaren trainer als het gaat om journalistieke vaardigheden. Bureauredactie, tekstschrijven, lastige gasten produceren maar ook radioregie en format-ontwikkeling zit in haar portfolio. Ze werkt al ruim 20 jaar als regisseur en (eind-)redacteur voor de verschillende publieke omroepen. Op dit moment werkt ze met name voor de programma’s op radio 1.

Machteld Kooij

Presentatie

Machteld presentatietrainer/coach, ook wel ‘Het Geheime Wapen van Hilversum’. “Menselijk, kritisch, eerlijk… maar een heel fijn persoon”, zei een journaallezer laatst over Machteld. Na een intensieve training. – *alert: al haar trainingen zijn intensief!- Machteld tilt presentatoren en sprekers op, en geeft ze duwtjes in de goede richting.

Dominique van Dam

Journalistiek & online

Dominique is communicatiespecialist, journalist, antropoloog, coach én een multimediaal, crossmediaal dier. Ze heeft skills in het opzetten van sociale media accounts, community management, communicatiestrategieën opzetten én uitvoeren, dialoogmanagement, conceptontwikkeling en een gedegen achtergrond als het gaat om alles wat te maken heeft met ‘vragen stellen’ en ‘nieuwsgierigheid’.

Maritte Braspenning

Mediatraining

Maritte geeft al vijftien jaar presentatie- en mediatraining; aan politici, leden van de raad van bestuur en perswoordvoerders. Daarnaast adviseert en begeleidt zij tal van bedrijven en instellingen bij hun mediabeleid. Productpresentaties en crisiscommunicatie zijn haar specialiteit. Talloze captains of industry heeft ze begeleid in hun gang naar krant, radio of televisie. Veel interviews in dag- en weekbladen, of voor actualiteitenrubrieken op radio en televisie zijn mede door haar voorbereid.

Bart Nelissen

Scenario & regie

Bart is vanaf 1985 werkzaam in de AV/TV-wereld en heeft een gevarieerde en up to date cv: camera, licht, geluid, montage, produceren. De meeste ervaring heeft hij als programmamaker met scenario en regie. Bart geeft trainingen in de basale inhoudelijke en technische vaardigheden die nodig zijn om een goed programma te maken – van briefing tot oplevering. Zijn specialisme is ‘complexe onderwerpen via AV-media toegankelijk maken’. 

Henny Radstaak

radioverslaggeving en -regie

Henny werkt sinds 1987 bij de radio en beschikt over een berg ervaring met dit medium.  Henny geeft trainingen waarbij je alle skills leert die je nodig hebt als radioregisseur, zowel inhoudelijk als technisch. En hoe zorg je ervoor dat het publiek aan je lippen hangt en blijft luisteren naar jouw radioreportage?

Rob Prass

Storytelling & nieuwe media

Rob studeerde ooit geschiedenis en behaalde in 1998 zijn Master Multimedia op de HKU. Hij is eigenaar ‘Creative Campfire’  en richt zich met zijn trainingen op storytelling, of dat nou corporate- is of transmedia storytelling. Sinds de jaren 90 is Rob vooral actief met de “nieuwe media” en daar valt iedere dag weer wat nieuws te leren en te doceren.

Peter Brinkman

Camjo & mojo

Peter is als videojournalist gepokt en gemazeld. Hij startte zijn carrière als verslaggever bij TV Rijnmond. Als eindredacteur van het eerste uur is hij mede verantwoordelijk voor het succes van “Hart van Nederland”. Inmiddels heeft Peter alweer enige jaren zijn eigen productiebedrijf Karakter.tv

Timo Kamst

Radio en Presentatie

Timo ontdekte en trainde de afgelopen twaalf jaar meer dan vijftig lokale, regionale en landelijke radio-presentatoren op presentatietechnieken, stemgebruik, interviewtechnieken en onderscheidend vermogen.

Meerdere presentatoren die door hem werden gescout en getraind wonnen Marconi Awards in de categorie Aanstormend Talent en presenteren inmiddels succesvolle programma’s bij NPO 3FM, FunX, NPO Radio 4, Radio 538, Slam! en NPO Radio 2.

 

Katinka Baehr

Radio en podcast

Katinka Baehr maakt, ontwikkelt en produceert radioprogramma’s en podcasts, vooral voor NPO Radio 1. Ze won nationale en internationale prijzen, onder andere voor de documentaireseries Plots en 1Minuut. Ook geeft ze regelmatig les op haar vakgebied, zoals voor de UvA en voor Dorst, het platform voor jonge makers van de VPRO. Uitgangspunt in haar werk is storytelling: persoonlijke, verrassende verhalen die openhartig zijn met veel oog voor detail.  

Ruud Hendriks

Scenarioschrijven

Ruud is geen goeroe. En wil dat ook niet zijn. Heeft ‘de wijsheid’ niet in pacht, wél geduld, scherpte, dienstbaarheid en doorzettingsvermogen. Is verhalenveelvraat. Richt zich als trainer op de stimulans van iemands visie, persoonlijke invalshoek, smaak en stijl. Gelooft er heilig in dat de schrijver torenhoog bóven de theorie staat. Hekelt het omgekeerde. Is bijna non-stop in de weer met media, en media-trends.

Coaches

Caroline van Dijk

Caroline brengt met haar ruime ervaring in televisieproductie en –management in haar coaching en training een energieke en doelgerichte no-nonsense aanpak mee. Ze werkt samen met jou om het beste uit jezelf te halen en de obstakels, die je op weg naar je doelen tegenkomt, te tackelen. “Spring met de juiste mindset op je regisseursstoel. Moet je eens zien wat voor impact je dan óók op anderen hebt!”

Marc Geerts

is een zeer ervaren trainer-coach, interim-manager en adviseur met managementervaring. Zijn aanpak is altijd gericht op ‘resultaten halen met mensen’ en de harde en zachte kant van de organisatie effectief te verbinden. Een inspirerende professional, confronterend op een plezierige wijze. Toonaangevend en specialist op het vlak van Creatief Leiderschap.

Mia Plu

heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen binnen en buiten de media. Ervaringsdeskundig is zij, met haar ruime media-ervaring, in het begeleiden en coachen van artiesten en presentatoren. Zij vervulde ruim 25 jaar bij de publieke omroep uiteenlopende inhoudelijke en organisatorische functies als productieleider, samensteller en eindredacteur van diverse televisie programma’s. Zij heeft o.a. het presentatorenbeleid van de AVRO vorm gegeven, waarin zij directie en management adviseerde.

Neem contact met ons op

2 of the Guys

Katinka Wals & Mireille van der Werff
Naarderweg 16
1217 GL Hilversum

035 677 71 60

info@2oftheguys.nl

2 + 1 =