Trainersburo

Jouw kennis als het gaat om leren

Jij werkt in de media, als journalist, verslaggever, presentator, redacteur bij een van de vele omroepen in Nederland; lokaal, regionaal of landelijk. Of je bent communicatieprofessional in een hele andere sector. Er is een overeenkomst; jullie kennis en vaardigheden om alles uit je baan te kunnen halen is onvoldoende of niet up to date. Je zoekt naar nieuwe inspiratie en een frisse blik om je werk nóg beter en leuker te maken.

2 of the Guys heeft de training, workshop of masterclass die jij zoekt. Met onze jarenlange ervaring als redacteur, regisseur en productieleider én als trainer in jouw vakgebied, begrijpen wij je vraag. Wij luisteren naar je wensen en weten exact welke training bij jou persoonlijk of je redactie/afdeling past. Dé media academie van nu, zou je eigenlijk kunnen zeggen.

Schrijf je in via onze online trainingsagenda in het dropdown menu onder Trainersburo, of neem contact op voor een training op maat en groei; persoonlijk en vakinhoudelijk. Zo blijf je met plezier duurzaam inzetbaar en verzekerd van leuk en uitdagend werk.

Learning is fun!

Aanbod trainersburo

Trainings-agenda

Door in 'n veilige omgeving kennis en ervaring uit te wisselenen en het gesprek eens goed in de diepte te voeren leer je het meest. Wij organiseren geen saaie hoorcolleges maar interactieve trainingen.

Online trainingen

Wil je nu iets nieuws leren? Geïnspireerd worden. Dat kan heel eenvoudig met een learning uit onze online academie. Klik en kijk! Zo zit je morgen al met meer kennis achter je bureau.

Workshops & trainingen

Onze portfolio is uitgebreid. Zoek je een specifieke training op het gebied van het maken van content voor audio of video? Of heeft je team een boost nodig? Vind hier de training die je zoekt.

Maatwerk trainingen

We make learning fun! Dompel jezelf en je collega's onder in precies dát wat jullie nodig hebben: Een masterclass, een event, een quiz, een talkshow, een bordspel. Wij zorgen voor de beste invulling.

Wat zeggen onze klanten…

De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

Michael Wesslink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

Deelnemer radioregie training | Open training

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of gaaf format om jouw organisatie betekenisvol te laten leren. Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen. Ontzorgd worden bij de organisatie van je event?

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

BTW NL864592085B01

13 + 10 =