Trainersburo

Jouw kennis als het gaat om leren

Jij werkt in de media, als journalist, verslaggever, presentator, redacteur bij een van de vele omroepen in Nederland; lokaal, regionaal of landelijk. Of je bent communicatieprofessional in een hele andere sector. Er is een overeenkomst; jullie kennis en vaardigheden om alles uit je baan te kunnen halen is onvoldoende of niet up to date. Je zoekt naar nieuwe inspiratie en een frisse blik om je werk nóg beter en leuker te maken.

2 of the Guys heeft de training, workshop of masterclass die jij zoekt. Met onze jarenlange ervaring als redacteur, regisseur en productieleider én als trainer in jouw vakgebied, begrijpen wij je vraag. Wij luisteren naar je wensen en weten exact welke training bij jou persoonlijk of je redactie/afdeling past. Dé media academie van nu, zou je eigenlijk kunnen zeggen.

Schrijf je in via onze online trainingsagenda in het dropdown menu onder Trainersburo, of neem contact op voor een training op maat en groei; persoonlijk en vakinhoudelijk. Zo blijf je met plezier duurzaam inzetbaar en verzekerd van leuk en uitdagend werk.

Learning is fun!

Aanbod trainersburo

Trainings-agenda

Door in 'n veilige omgeving kennis en ervaring uit te wisselen en het gesprek eens goed in de diepte te voeren leer je het meest. Wij organiseren geen saaie hoorcolleges maar interactieve trainingen.

Online trainingen

Wil je nu iets nieuws leren? Geïnspireerd worden. Dat kan heel eenvoudig met een learning uit onze online academie. Klik en kijk! Zo zit je morgen al met meer kennis achter je bureau.

Workshops & trainingen

Onze portfolio is uitgebreid. Zoek je een specifieke training op het gebied van het maken van content voor audio of video? Of heeft je team een boost nodig? Vind hier de training die je zoekt.

Maatwerk trainingen

We make learning fun! Dompel jezelf en je collega's onder in precies dát wat jullie nodig hebben: Een masterclass, een event, een quiz, een talkshow, een bordspel. Wij zorgen voor de beste invulling.

Wat zeggen onze klanten…

We zijn erg onder de indruk over de samenwerking en met name hoe de voorbereiding op de cursus “Projectmanagement” werd aangepakt. Er werd op een zeer professionele manier en met een luisterend oor ingespeeld op de wensen en de behoeftes, waardoor de deelnemers met een overtuigend enthousiasme aan de sessies hebben deelgenomen. Door de gekozen opzet werd de uitkomst van de cursus naar een nog hoger niveau getild.
Martin Smid – Hoofd Techniek-  Omrop Fryslân

Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

Deelnemer radioregie training | Open training

De samenwerking met 2 of the guys is altijd plezierig! Het trainingsaanbod staat dichtbij de medewerkers van de publieke omroepen. Katinka en Mireille zijn zeer professioneel en komen beiden ook uit het mediamakersvak, dat biedt heel veel voordelen. Zo spreken ze dezelfde taal en zijn zij daarnaast óók goed op de hoogte hoe je als mens kunt groeien. 1+1 = 3 wat WerkStation betreft!
Diane Driessen – Projectmanager WerkStation | AWO-fonds Publieke Omroepen

2 of the guys heeft voor onze woordvoerders camera- en autocuetrainingen verzorgd. De trainingen zijn op maat samengesteld, volgens onze wensen. De trainingssessies zijn verzorgd door een enthousiaste trainster met een ruime ervaring op dit vlak, die haar kennis en vaardigheden perfect kan overbrengen. 
Els Reijnders – adviseur Landelijk Team Opsporingscommunicatie Politie Nederland

 

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

BTW NL864592085B01

5 + 2 =