Trainersburo

Verbeter je Videoverslaggeving: Training Camjo!

Binnen de wereld van videoreportages is het van essentieel belang om de vaardigheden van een camjo (camera journalist) te beheersen. Met onze uitgebreide Camjo-training kun je vol vertrouwen aan de slag als videoreporter. Of je nu al ervaring hebt met video of niet, onze training zoomt in op jouw niveau en brengt je verder. Verbeter je videoverslaggeving door de training Camjo te volgen.

Wat is Camjo-training?

Camjo-training is een dynamische cursus die je volledig zelfstandig leert werken als videoreporter. Je krijgt uitgebreide begeleiding bij het bedienen van de videocamera en leert welke opnames cruciaal zijn om een boeiend verhaal in videoformaat te vertellen. De lessen zijn in kleine groepjes, de trainer begeleidt de groep stapsgewijs en combineert theorie en praktijk. Je gaat direct aan de slag.

Voordelen van Camjo-training

  Volledige zelfstandigheid
  Na het voltooien van onze Camjo-training ben je in staat om volledig zelfstandig videoreportages te maken. Je hebt de controle over het gehele proces, van opnames tot editing.

   Professioneel cameragebruik
   Leer hoe je de videocamera optimaal kunt bedienen, inclusief het instellen van de scherpstelling en belichting. Dit stelt je in staat om hoogwaardige beelden vast te leggen.

    Geluidsbeheersing
    Ontdek de verschillende instellingen voor geluid en leer hoe je verschillende soorten microfoons en zenders kunt gebruiken om heldere en hoogwaardige audio vast te leggen.

    Praktische oefeningen in Camjo-training

    Onze training omvat ook praktische oefeningen om je nieuwe vaardigheden direct toe te passen. Je zult de kans krijgen om een kort item te draaien, waarna we een evaluatie zullen geven om je voortgang te bespreken. Dit stelt je in staat om je skills te verfijnen en feedback te ontvangen van professionals in het vakgebied.

    Schrijf je vandaag nog in voor onze Camjo-training en ontwikkel de vaardigheden die essentieel zijn voor een succesvolle carrière als videoverslaggever. In de trainingsagenda kun je de data vinden en je gelijk inschrijven. Leer de kunst van het vertellen van verhalen met behulp van videobeelden en breng je carrière naar nieuwe hoogten!

    Ook online aan de slag!

     Online training
     Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van camjo wil leren, of een gevorderde videoreporter die zijn/haar vaardigheden verder wil ontwikkelen, naast de fysieke Camjo training krijg je ook toegang tot onze online camjo-trainingen.

     Ongeacht je ervaringsniveau, onze trainingen zijn ontworpen om je te helpen groeien als camjo en je professionele ambities waar te maken. 

      Voor Beginners
      In onze Camjo-training voor beginners krijg je een solide basis in camjo-vaardigheden. Je leert stap voor stap hoe je een videocamera bedient, de essentiële opnames maakt en de basisprincipes van geluidsbeheersing. Met interactieve lessen en praktische oefeningen ontwikkel je het vertrouwen en de vaardigheden die nodig zijn om succesvolle videoreportages te maken

       Voor Gevorderden
       Als gevorderde camjo wil je wellicht je technische expertise uitbreiden en je creatieve mogelijkheden vergroten. Onze Camjo-training voor gevorderden biedt diepgaandere instructie en geavanceerde technieken. Leer de fijne kneepjes van professionele camerabediening, experimenteer met belichtingstechnieken en verfijn je geluidsopnamevaardigheden. Daag jezelf uit en til je videoreportages naar een hoger niveau met deze intensieve training.

       035 677 7160
       info@2oftheguys.nl

       Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

       BTW NL864592085B01

       10 + 6 =