Productieburo

Video

Een how-to video, een uitgebreid familieportret, een talkshow; de vormen van betekenisvolle videocommunicatie zijn eindeloos. Wij ontwikkelen het ideale format voor jullie doelgroep binnen de gestelde financiële kaders. Hiermee zet je de doelstelling helder en inspirerend neer en raak je de juiste snaar. 

Storytelling is key.
Altijd!

De communicatiewensen – en behoeften van bedrijven en organisaties liggen enorm uiteen; gaat het om externe communicatie, intern kennis delen, marketing? Welk verhaal wil je als organisatie vertellen? Sluit het aan bij de kernwaarden?

Maar ook: wat is het karakter van de content? Wervend. Informerend. Amuserend. En wie is de doelgroep? 

Wij starten altijd met een workshop storytelling en een brainstorm over de kern van het merk als vertrekpunt. We zullen nooit een gestandaardiseerd of vooropgesteld format op een productie leggen maar zoeken altijd, vanuit oprechte betrokkenheid en interesse, naar het verhaal achter de opdracht door goed te luisteren en precies te begrijpen wat het doel en de bedoeling is.

3 voorbeelden

Persveilig

Kracht van groepswerk

Alliantie

Wat zeggen onze klanten…

De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

Michael Wesslink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

Deelnemer radioregie training | Open training

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of gaaf format om jouw organisatie betekenisvol te laten leren. Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen. Ontzorgd worden bij de organisatie van je event?

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

14 + 10 =