Productieburo

Video

Een how-to video, een uitgebreid familieportret, een talkshow; de vormen van betekenisvolle videocommunicatie zijn eindeloos. Wij ontwikkelen het ideale format voor jullie doelgroep binnen de gestelde financiële kaders. Hiermee zet je de doelstelling helder en inspirerend neer en raak je bij iedereen de juiste snaar. 

Storytelling is key.

Altijd!

De behoeften van bedrijven en organisaties voor wat betreft video liggen enorm uiteen; gaat het om externe communicatie, intern kennis delen, marketing? Welk verhaal wil je als organisatie vertellen? Sluit de look and feel aan bij de kernwaarden?
Maar ook: wat is het karakter van de content: Wervend? Informerend? Amuserend?

Wij starten graag met een korte workshop storytelling en een brainstorm over de kern van het verhaal als vertrekpunt. Het is dus nooit een gestandaardiseerd of vooropgesteld format en we zoeken altijd, vanuit oprechte betrokkenheid en interesse, naar het verhaal achter de opdracht door goed te luisteren en precies te begrijpen wat jullie doel  is.

3 voorbeelden

Persveilig

ArenA Duurzaamheid

Alliantie

Wat zeggen onze klanten…

‘Het fijne in de samenwerking met 2 Of the Guys is dat zij vanaf het begin tot het einde van het werkproces altijd voor ons klaarstaan. De manier van communiceren is open, eerlijk en transparant.  Ze blijven dicht bij wat wij willen door te luisteren vanuit het referentiekader van ons als klant. Tijdens de filmdag wordt er op vriendelijke, duidelijke wijze de regie genomen. Dankzij deze professionele en deskundige aanpak is een erg mooie video over groepswerk in de Zorg tot stand gekomen. 

Han Baeten, Ingrid Peters – Versa Welzijn | Video productie

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie video betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

10 + 11 =