Productieburo

Videocontent laten maken

Wat doe je liever? Een video kijken of een stuk tekst lezen? Steeds meer mensen kiezen voor het kijken naar een goede video. Het communiceert jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier en bovendien kan je de video delen op zowel je website als sociale media waardoor je een groter publiek bereikt en je merk versterkt.

Storytelling is the oldest
form of education

Video Johan Cruijff Arena in samenwerking met De Graphics_           

Social media video Consolidated uit de langere corporate versie

Wat is het motief van je doelgroep om naar een video met jouw verhaal te kijken en te luisteren? Waarom zouden ze het willen omarmen en doorvertellen? Het antwoord is storytelling!
Een goed verhaal gaat over échte mensen.  Goede verhalen verkennen allerlei thema’s en brengen boodschappen of lessen over. Dat kunnen maatschappelijke kwesties zijn of morele dillema’s of culturele waarden.

Met de continue vooruitgang van de technologie heeft storytelling zich steeds ontwikkeld door gebruik te maken van die nieuwe technologische mogelijkheden als interactieve video en AR. Welke techniek je ook gebruikt;  Story is King.

Het uitbesteden van de productie van je video’s aan een gespecialiseerd videoproductiebedrijf is een verstandige keuze. Wij beschikken over een team van professionals met de juiste vaardigheden en kennis om precies dat verhaal en die videocontent te creëren die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Waarom kiezen voor 2 of the guys?

 • Wij leveren professionele kwaliteit en we zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij maken die impactvolle video waarin jouw verhaal centraal staat.
 • Door het uitbesteden van het maken van je video’s kun jij je richten op al je eigen belangrijke taken terwijl wij ons bezighouden met het creëren van jullie videocontent.
 • Wij barsten van de creatieve ideeën om je boodschap op een unieke manier over te brengen en wij hebben ervaring met het vertalen van concepten naar visuele verhalen.
 • Als je regelmatig videocontent wilt produceren helpen wij je om een consistente stijl aan te houden zodat jullie een herkenbaar merk zijn en een samenhangende ervaring voor je kijkers garanderen.
 • Jouw verhaal is voor ons de inspiratie dit nóg beter te vertellen.

  Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vertellen van jullie verhaal en de videocontent te maken die dat verhaal verbeeldt. 

   Wat zeggen onze klanten…

   Het fijne in de samenwerking met 2 Of the Guys is dat zij vanaf het begin tot het einde van het werkproces altijd voor ons klaarstaan. De manier van communiceren is open, eerlijk en transparant.  Ze blijven dicht bij wat wij willen door te luisteren vanuit het referentiekader van ons als klant. Tijdens de filmdag wordt er op vriendelijke, duidelijke wijze de regie genomen. Dankzij deze professionele en deskundige aanpak is een erg mooie video over groepswerk in de Zorg tot stand gekomen. 

   Han Baeten, Ingrid Peters – Versa Welzijn | video productie

   Wát een super fijne ervaring hadden wij met 2 of the guys! Ze komen ze met frisse ideeën die wél haalbaar zijn binnen de gevraagde kaders. Echt een verademing.
   Ze werken snel en ze komen hun afspraken na. Wat wil je nog meer? 5 sterren van de vijf

   Femke Bullens-de Bruijn – Leidinggevende polikliniek dermatologie en plastische chirurgie Jeroen Bosch Ziekenhuis


   “Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

   Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

   2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

   Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

   Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

   Wij zetten je in beweging!

   Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

   035 677 7160
   info@2oftheguys.nl

   Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

   BTW NL864592085B01

   14 + 4 =