Productieburo

Videocontent laten maken

Wat doe je liever? Het kijken van een video of een lang stuk tekst lezen? Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het kijken van een goede video. Het biedt een interactieve en boeiende ervaring die de aandacht van de kijker vasthoudt en je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier communiceert. Bovendien kan videocontent worden gedeeld op verschillende platforms, zoals websites, sociale media en streamingdiensten, waardoor je een groter publiek kunt bereiken en je merk kunt versterken.

Storytelling is key.
Altijd!

Video is een krachtig medium om je boodschap effectief over te brengen. Of het nu gaat om het promoten van je bedrijf, het trainen van medewerkers, het delen van kennis of het bereiken van je doelgroep, videocontent kan een essentieel onderdeel zijn van je communicatiestrategie. 

Professionele videocontent laten maken

Het laten maken van hoogwaardige videocontent vereist expertise, ervaring en professionele apparatuur. Daarom kan het uitbesteden van het maken van je video’s aan een gespecialiseerd videoproductiebedrijf een verstandige keuze zijn. Deze bedrijven beschikken over een team van professionals met de juiste vaardigheden en kennis om videocontent te creëren die aan je specifieke behoeften voldoet.

Voordelen van het uitbesteden van videocontent

 • Professionele kwaliteit: Videoproductiebedrijven hebben ervaring in het maken van video’s en beschikken over de juiste apparatuur om hoogwaardige content te produceren. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kunnen je helpen bij het maken van een opvallende en indrukwekkende video.
 • Tijdbesparing: Het produceren van videocontent vergt veel tijd en inspanning. Door het uitbesteden van het maken van je video’s kun je je richten op andere belangrijke taken in je bedrijf, terwijl professionals zich bezighouden met het creëren van boeiende videocontent.
 • Creatieve ideeën: Videoproductiebedrijven hebben een frisse kijk op het maken van video’s en kunnen je helpen bij het bedenken van creatieve ideeën om je boodschap op een unieke manier over te brengen. Ze hebben ervaring met het vertalen van concepten naar visueel aantrekkelijke verhalen die je doelgroep aanspreken.
 • Technische expertise: Het maken van video’s vereist technische kennis van camerawerk, belichting, geluid en videobewerking. Videoproductiebedrijven hebben de nodige expertise om ervoor te zorgen dat je video’s er professioneel uitzien en van hoge kwaliteit zijn.
 • Consistentie: Als je regelmatig videocontent wilt produceren, kan een videoproductiebedrijf je helpen om een consistente stijl en boodschap te handhaven in al je video’s. Dit helpt bij het opbouwen van een herkenbaar merk en het creëren van een samenhangende ervaring voor je kijkers.

  Videocontent is een investering die op lange termijn vruchten kan afwerpen. Het kan je helpen om je merk te laten groeien, je boodschap effectief over te brengen en je doelgroep te bereiken op een manier die traditionele tekstuele content niet kan evenaren. Overweeg dus om videocontent te laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf en maak indruk op je publiek met boeiende en visueel aantrekkelijke video’s.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het maken van hoogwaardige videocontent die je boodschap op een krachtige manier overbrengt!

   Wat zeggen onze klanten…

   De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

   Michael Wesslink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

   Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

   Deelnemer radioregie training | Open training

   “Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

   Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

   2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

   Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

   Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

   Wij zetten je in beweging!

   Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een maatwerking learning concept of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

   035 677 7160
   info@2oftheguys.nl

   Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

   BTW NL864592085B01

   9 + 15 =