Trainersburo

Workshops & trainingen

Redactie

Als redacteur ben je de inhoudelijke spil van het programmateam. Wij bieden verschillende trainingen aan, zoals interviewen, gasten produceren en tekstschrijven.

Regie

Als regisseur ben je bezig met vorm, inhoud en  uitstraling. Voor televisie en video hebben we een training itemregie en camjo, voor radio hebben we een training regie in ons aanbod.

Productie

Als producer ben je de logistieke en zakelijke spil. Wij hebben een driedaagse productietraining, maar ook onderhandelen, en gasten produceren zitten in het aanbod.

Radio & Podcast

Voor audiomakers hebben we verschillende trainingen: verhalende podcast maken,  verslaggeving, storytelling, montage en creatief radio maken. 

Televisie

Voor televisiemakers bieden we deze trainingen: presentatietraining, stand-upper en voice over, storytelling, scenarioschrijven en itemregie.

Online

Wij hebben een online academie. Volg de training Verhalende podcast maken van Katinka Baehr of de presentatietraining van Machteld Kooij.  

Leiding geven

Deze trainingen zijn specifiek voor het geven van leiding in een journalistieke organisatie. We bieden ook coaching gericht op de journalistieke doelgroep, zowel voor groepen als 1-op-1.

Train de trainer

Kennis over je vak wil je graag delen, maar hoe doe je dat op een goede manier? Wij trainen professionals in het geven van een inspirerende training over hun vak.

Wat zeggen onze klanten…

De NLPO werkt bij het aanbieden van trainingen al lange tijd samen met 2 of the Guys. En niet zonder reden: Katinka en Mireille zijn creatief, denken mee én in oplossingen en reageren snel op vragen. We werken dan ook graag met hen samen!

Michael Wesselink – projectmanager/beleidsadviseur professionalisering | Trainingsaanbod journalistiek

Bij 2 of the guys staan ervaren professionals die impactvolle trainingen verzorgen voor de groep. De kennis die zij in huis hebben, weten zij op de groep over te brengen, maar laat de cursisten, met hun ervaring ook in hun waarde. Een aanrader voor de beginnende, maar ook de meer ervaren radiomaker.

Deelnemer radioregie training | Open training

“Het is fijn samenwerken met 2 of the guys. Het is een op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet. Met hun hands on mentaliteit hebben ze ons veel werk uit handen genomen. Dat gecombineerd met hun professionele handelen en oog voor detail heeft geresulteerd in 5 fraaie en inspirerende talkshows over het zorgstelsel en het Zorginstituut.”

Sander van der Scheur – Zorginstituut Nederland – coördinator Leren & Ontwikkelen | Maatwerkproductie betekenisvol leren

2 of the guys heeft inmiddels al meerdere producties voor Consolidated verzorgd waaronder een film ter ere van ons 60 jarig bestaan waarvan de directie zei: “Ik kan me geen mooier cadeau voorstellen op een jubileum.” De samenwerking is altijd fijn: Ze begrijpen snel wat de wensen zijn en geven goed advies, ze zijn flexibel en de communicatie verloopt prettig.

Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Ik zou 2 of the guys willen aanraden en wij zullen ook zeker nog vaker bij hen aankloppen!

Janneke Koninkx – Communicatie adviseur Consolidated Nederland | Video productie

Wij zetten je in beweging!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je een maatwerktraining of een uniek en  betekenisvol format laten ontwikkelen om jouw organisatie in beweging te krijgen? Een inspirerende video om jouw communicatiedoelstellingen te onderstrepen, een learning concept op maat of ontzorgd worden bij de organisatie van je event? Dan spreken we je snel.

035 677 7160
info@2oftheguys.nl

Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

BTW NL864592085B01

14 + 7 =